De Nieuwe ultieme thuisbarista machine van Duitse makelij. Onvoltroffen degelijkheid en eenvoud.
Met actieve Fast-heatup, PID controller met actieve en passieve preinfusie, standby timer en nog veel meer verbeteringen!
Neem contact op voor de levertijd!
Nucleus Paragon Espresso Chilling-set.
Door de extractie gelijk te koelen door over de bevroren kogels koffie te zetten, blijft er tot 40% meer (vluchtig) aroma in het drankje. Ideaal om te experimenteren!
La Pavoni Europiccola Lusso espressomachine - gebruikt
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Als een Italiaan thuis een espressomachine heeft is het een Europiccola!
Zeer nette occasion met 6 maanden garantie!
Moet nog gereviseerd worden. Voor levertijd neem contact op.
Moet nog gereviseerd worden. Neem contact op over de levertijd.
De meest innovatieve thuisbarista machine van Spaanse makelij. Zeer energiezuinig en grotendeels uit RVS opgebouwd!
Compacte machine met E61 zetgroep en Dual boiler met PID-control.
Gelijktijdig stomen én espresso zetten.
Voorzien van Rotatiepomp, pompdruk meter en waterreservoir van 2,8L.
Vast-water aansluiting en twee manometers (stoomdruk én pompdruk)
Nucleus Paragon Espresso Chilling-set.
Door de extractie gelijk te koelen door over de bevroren kogels koffie te zetten, blijft er tot 40% meer (vluchtig) aroma in het drankje. Ideaal om te experimenteren!
Nucleus Coffee Distributor (NCD) Coffee leveling Tool, distributor 58,5mm. Voor het levelen van je gemalen koffie in de filterdrager voor het tampen. het Origineel, uitgevonden door Sasa Sestic (Voormalig wereld Barista Kampioen)
Nucleus Coffee Distributor (NCD) Coffee leveling Tool, distributor 58,5mm. Voor het levelen van je gemalen koffie in de filterdrager voor het tampen. het Origineel, uitgevonden door Sasa Sestic (Voormalig wereld Barista Kampioen)
De ultieme thuisbarista machine van Duitse makelij. Onvoltroffen degelijkheid en eenvoud
Speciale uitvoering in Wit met zwarte accessoires. Limited edition.
Alleen in de showroom te koop.
De ultieme thuisbarista machine van Duitse makelij. Onvoltroffen degelijkheid en eenvoud
Speciale uitvoering in Zwart met donker Eiken accessoires. Limited edition.
Alleen in de showroom te koop.
De ultieme thuisbarista machine van Duitse makelij. Onvoltroffen degelijkheid en eenvoud.
Speciale limited edition (999 stuks) in volledige AMG styling met carbon accessoires.
Alleen in de showroom te koop.
Bij Espressowinkel.nl ben je van harte welkom voor topklasse koffie & espresso. Om erachter te komen welke machine bij jou past nemen we ruim de tijd voor advies. Onder het genot van een verse espresso of cappuccino leggen we uit hoe de verschillende technieken invloed hebben op de bereiding én smaak van jouw kopje koffie. Door hier uitgebreid op in te gaan maak jij straks een betere keuze. Dát is waar het om gaat; de juiste machine op de juiste plek!
Maak je een afspraak en kom je langs? We laten je graag proeven wat er allemaal kan.
Grind on demand molen met 65mm maalschijven met DLC* coating
(Diamond Like Carbon)
799,-
Advies nodig van onze expert?
Espressowinkel.nl heeft het mooiste assortiment voor de thuis-barista! Van espresso-apparatuur, koffiemolens, vers gebrande koffiebonen, barista tools, trainingen en opleidingen, tot een eigen technische dienst. Kom je ook proeven?
PASSIE VOOR KOFFIE & TECHNIEK
Barista Joost: “Als het genieten van lekkere smaak en mooie techniek samenkomen, gaat ons hart sneller kloppen. Zo komt het dat ik ooit ben begonnen met het restaureren van klassieke espresso apparatuur. Espressomachines spreken tot de verbeelding en zijn vaak prachtig vormgegeven. Door technische hoogstandjes wordt de kwaliteit van de vers bereide koffie en espresso steeds beter. Graag adviseer ik daar over.
Ultiem Kopje Koffie Op mijn zoektocht naar de ultieme espresso, heb ik veel kennis opgedaan over alle invloeden op het uiteindelijke kopje koffie. Met veel passie vertel ik graag waar je allemaal op kan letten bij het uitzoeken van de juiste koffiesoort, de apparatuur en hoe je het uiterste haalt uit de combinatie barista, apparatuur, techniek en koffieboon. Veel oefenen en goed proeven zijn bij ons de sleutelwoorden. Ik nodig je dan ook van harte uit voor uitleg, maar vooral ook voor het proeven van een heerlijke espresso, ristretto of cappuccino.”