• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Technische dienst

Met bijna 30 jaar ervaring zorgen we ervoor dat je optimaal kunt genieten van jouw espresso-machine. In onze technische dienst onderhouden en repareren we espresso-apparatuur. Met veel ervaring en expertise wordt jouw machine fit gehouden óf gemaakt. Voor machines met een E61-zetgroep hebben we vrijwel alle onderdelen in huis.

Espresso-apparatuur heeft altijd onderhoud nodig. Naast het reinigen van machine en molen en het voorkomen van kalk is het nodig om periodiek de machine een mechanisch onderhoud te (laten) geven. Alle onderdelen die verdrogen of verslijten (denk aan rubber ringen en pakkingen, ventielen en kleppen) worden vervangen. Dit zorgt ervoor dat jouw machine goed blijft werken en mooie koffie blijft maken!

Met het juiste onderhoud gaat een espressomachine erg lang mee; 15 jaar is geen uitzondering. Espressowinkel.nl is gespecialiseerd in het onderhoud aan machines die gebaseerd zijn op horeca-techniek de zogenaamde half-automaten (ook wel piston-machines genoemd). Je kunt altijd je merk en type machine samen met die technische vraag aan ons mailen zodat we kunnen kijken of we je kunnen helpen.