• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Barista workshops

BASIS BARISTA WORKSHOP VAARDIGHEDEN

Je leert alle vaardigheden om zelfstandig aan de slag te kunnen met je machine met deze basis barista workshop. De espresso-bereiding op basis van smaak zuiver krijgen, met maken van perfect melkschuim en het bereiden van de Italiaanse koffiekaart. Van ristretto tot de latte-macchiato. Aan het eind van de training maken we de machine schoon en bespreken we het onderhoud van de apparatuur. Na afloop ontvang je een samenvatting van de hele training die je thuis nog eens na kunt lezen.
Deze training duurt 3 uur en kost € 59,- per deelnemer.

GEVORDERDE WORKSHOP BARISTA TECHNIEKEN

We gaan dieper in op de juiste afstelling van de koffiemolen tijdens deze workshop voor barista vaardigheden. Niet alleen extractie-tijd maar ook brew-ratio en smaak-profiel komen aan bod. Vertrekpunt is dat je je basis-vaardigheden onder de knie hebt. In deze barista cursus leer je het aroma van de espresso te verfijnen en na afloop heb je de koffiemolen volledig onder controle. het spelen met het recept en zelf een recept in kaart brengen is waar het om gaat!
Deze training duurt 3 uur en kost € 69,- per deelnemer.

LATTE-ART TRAINING

Blaadjes (een ‘rosetta’) en hartjes zijn de kers op de taart als het om koffie gaat. Een figuurtje in je cappuccino uit de losse pols! Hoe je dat doet, leer je in deze workshop. Het vertrekpunt is dat je het juiste schuim kunt maken. We starten dan ook met een korte opfris-training melk opschuimen. Welke melk gebruik je en hoe doe je dat ook alweer? Als het opschuimen goed lukt richten we ons op de techniek van het schenken. Uit de losse pols wordt een figuur geschonken.
Deze latte art workshop duurt 3 uur en kost € 69,- per deelnemer.

Workshopkalender

Reserveren kan via onderstaand formulier. Geef in elk geval de datum, je naam en achternaam en telefoonnummer door en we reserveren een plek voor je!
Je kunt ook een cadeaubon kopen om een workshop cadeau te geven!

Geef een workshop tegoedbon cadeau!

* Verplichte velden