• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden en retourneren

In onze webshop koop je snel een eenvoudig verse koffie, schoonmaak producten, accessoires of een leuke tegoedbon! Deze bestellingen worden gratis verstuurd als de waarde (samen) meer dan €50,- is. Nieuwe espresso-apparatuur kan ook verstuurd worden, alleen mis je dan onze uitgebreide uitleg. We nemen liefst ruim de tijd om je met je nieuwe machine of koffiemolen op weg te helpen. Occasion apparatuur verzenden we niet, meestal is er geen originele verpakking beschikbaar waardoor het risico op beschadiging te groot is.

Als je aankoop niet bevalt, neem dan gelijk contact met ons op. We zoeken samen naar de juiste oplossing. Wellicht wordt je blijer van een ander product of wil je graag je geld terug. Als je wilt ruilen of retourneren dan zijn een paar zaken belangrijk;

  1. het product moet onbeschadigd zijn,
  2. als nieuw in de originele verpakking zitten
  3. en compleet zijn.
  4. je hebt de aankoop-bon erbij
  5. het product is niet langer als 14 dagen geleden geleverd.

Alleen als het hieraan voldoet kunnen we je goed helpen. Voor ruilen en retourneren hanteren we een termijn van 14 dagen. Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Koffie (en andere levensmiddelen zoals melk) kunnen we niet retourneren, als er iets mis is lossen we het uiteraard graag voor je op!