• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

UITLEG HORECA AANPAK

Voor de startende horeca-ondernemer nemen we graag de tijd; we hebben inmiddels veel ervaring met het adviseren over koffie en alles wat daar bij komt kijken. Hierin volgen we een richting waar we zelf in geloven; zonder afname-verplichtingen en zonder contract leveren we koffie, machines, opleidingen en onderhoud. Alleen dan helpen we onze klanten om de koffie ‘goed op de kaart’ te zetten. Ons aanbod is altijd vrijblijvend en gebaseerd op een goed advies. Of je nu alleen boontjes nodig hebt of een compleet pakket; alles is mogelijk.
Onze ervaring is dat contracten met afnameverplichtingen je kunnen remmen in de ontwikkeling van je bedrijf. Waarom zou je nu al jouw afname voor drie of vijf jaar vastleggen terwijl je er nog achter moet komen hoe het gaat lopen? Als je van ons af wilt moet dat kunnen; we hebben dan blijkbaar onze inspanning onvoldoende in meerwaarde voor jouw bedrijf kunnen omzetten. Kom je langs om jouw plan te bespreken?

JE EIGEN ETIKET!

Wat is er mooier als je eigen koffie-label in jouw espresso-bar of restaurant? Zonder meerkosten is het mogelijk bij Espressowinkel.nl. Vanaf 3kg per bestelling voorzien we de vers gebrande koffie van een maatwerk etiket in jouw huisstijl. Voor de groot verbruiker is er een afname staffel met aantrekkelijke tarieven mogelijk. Altijd zonder afname verplichting; daar geloven we namelijk niet in. Geen lang-lopende contracten met afname-verplichtingen maar een open communicatie die erop gericht is jou te helpen met succes hebben met prachtige verse koffie! Het is dus in ons belang dat het zakelijke goed met je gaat; we doen dan ook alles om je als gedreven koffie-leverancier daarbij te helpen. Met veel plezier en bijbehorend succes zijn er al meerdere horeca-ondernemers je voor gegaan. Graag leggen we uit wat er mogelijk is en indien gewenst verstrekken we uiteraard referenties.

HORECA-TRAINING OP LOCATIE

Naast de barista vaardigheden zijn er veel zaken die maken dat je goed en hygiënisch uit de voeten kunt op de werkplek. In een vier uur durende training komen naast de bereidingen zaken aan bod als het creëren van een efficiënte workflow achter de bar en werken conform de regels van de NVWA (HACCP methodiek). Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gewenste inhoud maken we graag een maatwerk voorstel.

Neem contact op per email of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.