• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blog

22 maart 2024 > Vacature Technische dienst!

Voor onze technische dienst zijn we op zoek naar een nieuwe monteur om ons team te versterken! Ben je secuur, heb je passie voor techniek én voor koffie? Dan zoeken we jou! Bekijk de vacature hier. Interesse? Stuur je motivatie voorzien van CV naar: [email protected]

15 maart 2024 > We verbouwen!

Voorbereidend op onze verhuizing in april zijn we aan het verbouwen! Medio april 2024 verhuist Espressowinkel.nl naar de Cruquiusweg 12A in Arnhem. In het nieuwe pand meer ruimte voor de showroom, een aparte ruimte voor trainingen en workshops, een branderij die verder kan groeien en een technische dienst met meer vierkante meters! Uiteraard kan je voor de deur parkeren straks. Kijk maar alvast hoe het vordert:

Volg onze nieuwsbrief en socials om de vorderingen op de voet te volgen. Kom je straks ook kijken?

 

05 maart 2024 > We gaan verhuizen!

Goed nieuws! medio april 2024 verhuist Espressowinkel.nl naar de Cruquiusweg 12A in Arnhem. We groeien uit onze jas en hebben een nieuw pand gevonden. De verbouwing is net begonnen en we hopen voor 1 mei alles over verhuisd te hebben. We proberen zo normaal als mogelijk open te blijven zodat je bij ons terecht kunt voor verse boontjes, onderhoud en mooie espressomachines en toebehoren.

Volg onze nieuwsbrief en socials om de vorderingen op de voet te volgen. Kom je straks ook kijken?

03 mei 2023

Hoera! we zijn live! Vanaf vandaag gaan we door het leven als espressowinkel.nl. Met ruim 14 jaar ervaring inmiddels een geliefd adres bij onze klanten voor alles oud e thuis-barista markt. Waar we voorheen franchise-nemer waren bij Casabarista en voor onze eigen branderij de naam Koffie BelevingsCentrum hadden, hebben we nu al onze activiteiten op één plek gebundeld. Houd onze website in de gaten voor ons prachtige assortiment, onze voortreffelijke technische dienst en de heerlijke verse boontjes uit eigen branderij. Volg ook onze social's; Facebook, Instagram en Twitter voor de updates.

Tot snel!